LinkedIn naudojimas klientų paieškai

Linkedin klientu paieskaLinkedIn yra profesionali socialinė žiniasklaida, turinti daugiau nei 830 milijonų vartotojų visame pasaulyje. Tai puiki vieta verslui pasiekti savo tikslinę auditoriją ir ieškoti naujų klientų. Šiais patarimais dalinasi agentūra SharkLinker.

Štai keletas būdų, kaip galite naudoti LinkedIn klientų paieškai:

  • Paieška: LinkedIn siūlo galingą paiešką, kuria galite rasti vartotojus pagal jų vardą, pareigas, įmonę, buvimo vietą ir kitus kriterijus. Tai puikus būdas rasti potencialius klientus, kurie jau domisi jūsų verslu.
  • LinkedIn Sales Navigator: LinkedIn Sales Navigator yra papildoma paslauga, kuri suteikia verslui daugiau galimybių klientų paieškai. Ji siūlo išplėstą paiešką, galimybę sekti potencialius klientus ir automatizuoti klientų duomenų rinkimą.
  • LinkedIn grupės: LinkedIn grupės yra puiki vieta bendrauti su potencialiais klientais ir dalyvauti profesionaliuose diskusijose. Galite prisijungti prie grupių, kurios yra susijusios su jūsų verslo sritimi, kad susitiktumėte su naujais žmonėmis ir sužinotumėte daugiau apie jų poreikius.
  • LinkedIn InMail: LinkedIn InMail yra privačios žinutės, kurias galite siųsti kitiems vartotojams. Tai puikus būdas susisiekti su potencialiais klientais ir pradėti pokalbį.

Kaip naudoti LinkedIn klientų paieškai

Skaityti straipsnį “LinkedIn naudojimas klientų paieškai” »